Welkom in onze showroom


Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren op gebeid van tuin & park, ontvangen we u graag in onze showroom. Hier vindt u verschillende soorten gereedschappen in zowel particuliere als profesionele klasses. Met onze kennis kunnen we u verder helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap afhankelijk van uw situatie en wensen. 

Tevens kunt u bij ons machines uitproberen en daardoor zelf ervaren wat voor u de beste keus is!


Gereedschap

We voeren een mooi assortiment met diverse merken. U vindt bij ons voornamelijk benzine en accu gedreven gereedschap, welke krachtig en van hoge kwaliteit zijn. Enkele merken die wij voeren zijn: EGO Powerplus accu tools, GTM professional en Airpress.

Onderdelen

Voor de handige doe-het-zelver leveren we bijna elk soort onderdeel op gebied van tuin en park. Naast dat wij deze voor u kunnen bestellen bij merken zoals Kramp en Granit, hebben we ook een magazijn met voorraad. Zo kunt u snel verder met uw reparatiewerk en weet u zeker dat u goede kwaliteit onderdelen ontvangt! Naast onderdelen voor tuin en park leveren wij ook toebehoren voor leidingwerk en elektra.

Toebehoren

Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is verkrijgbaar bij TD Noord. Denk aan klein gereedschap, harnassen, persoonlijke beveilingsmiddelen, maaidraad en accesoires voor accugereedschap zoals laders en accu's.  Zien we u snel in onze showroom aan 't Oogh 20 in Oosternijkerk? Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?