Naast onze tuin en park afdeling bestaat ook een duurzame installatie tak: TD Duurzaam. Van hieruit adviseren, leveren en installeren wij duurzame oplossingen op het gebied van verwarming en elektriciteit. We werken alleen met de beste materialen en kunnen voor elk soort huishouden, bedrijf of organisatie een passend systeem aanbieden. 

Zonneboilers
Voor het verwarmen van uw cv- en tapwater leveren wij zonneboiler systemen. Doormiddel van heatpipes wordt zonnewarmte opgevangen in een boilervat, welke uw leidingen verwarmen. Met het juiste systeem voor uw situatie kunt u hiermee uw gasverbruik aanzienlijk verminderen. Het is zelfs mogelijk om met een hybride oplossing volledig gasloos te verwarmen!

Zonnepanelen
Inmiddels zijn zonnepanelen niet meer uit het moderne straatbeeld weg te denken. De meeste huizen zijn zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en de investering versus opbrengst is vaak al snel de moeite waard. Daarnaast is het plaatsen vaak snel gebeurt en kunt u het hele jaar door profiteren van voordelige energie!

Waterontharders
Water uit onze leidingen bevat vaak veel kalk en kan de waterkwaliteit verslechteren. Door een waterontharder te plaatsen verwijderd u deze kalk uit uw leidingen en wordt uw water schoner. Zo worden uw leidingen minder aangetast en heeft u weinig tot geen kalkaanslag meer. Daarnaast is onthard water ook beter voor uw huid en haar. 
 

Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?