Onze merken


In onze showroom vindt u verschillende soorten tuin en park gereedschap van verschillende merken: zowel benzine als elektrische machines! Maar ook voor het gereedschap wat u al in bezit hebt, bieden we een breed assortiment onderdelen aan.
 

EGO Powerplus tools

Het nieuwe merk EGO produceert elektrische tuinmachines op accu, die zeker niet onderdoen voor traditionele benzine machines. Met verschillende modellen voor zowel particulier als professioneel gebruik zit er altijd iets voor u bij. En het allermooiste; alle machines zijn te gebruiken met dezelfde oplaadbare accu’s! We ontvangen u graag in de showroom voor een demo! Kijk bij contact voor de openingstijden van onze showroom, of maak een afspraak. 


 GTM professional

Bent u op zoek naar degelijke kwaliteit en krachtige machines? GTM professional levert machines voor al uw tuinklussen zoals verticuteerders, professionele houtklovers, houtsnipperaars en meer.


Silky handzagen

Ook voor kleiner zaag- en snoeigereedschap kunt u bij ons terecht. Met Silky handzagen, stokzagen en snoeischaren zaagt en snoeit u moeiteloos de takken van uw struiken en bomen. Dit Japanse merk produceert al vanaf 1919 en heeft een breed assortiment. Voor elke snoei of zaagklus vindt u bij Silky het juiste gereedschap.


Spjalter klovers

Voor het moeizaam en snel kloven van uw brandhout, leveren wij handzame klovers die een mooie toevoeging zijn aan uw werkplaats. Dit compacte, maar krachtige mechanische gereedschap is voorzien van een slagwiel. Hiermee hebben deze klovers een arbeidsslag van slechts 3 seconden en kunt u in snel tempo een mooie voorraad haardhout aanleggen.


Agealube & Aspen

Onderhoud uw machines met smeermiddelen en brandstof van Agealube en Aspen. Voor elk soort gereedschap vindt u in deze stelling de juiste olie of benzine.


Onderdelen magazijn

De handige doe het zelver kan bij ons terecht voor allerlei soorten onderdelen voor vrijwel elk technisch/mechanisch gereedschap. Wilt u onderdelen bestellen? Ga dan naar onze webshop of neem contact op voor advies. Wij verkopen onder andere onderdelen van Granit en Kramp. 
 
Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?