Tuin en park

Handgereedschap

Voor het zagen en snoeien van kleine bomen en struiken bieden we kwalitatief handgereedschap aan.
Snoeischaren en zagen zijn niet alleen een alternatief voor machines, maar is ook onmisbaar bij het afwerken van uw tuin. Waar het groffe werk door machines wordt gedaan, is handgereedschap geschikt voor kleinere klussen en voorbereidend werk.


Snoeischaren en snoeizagen

Voor het snoeien en zagen van kleine takken leveren we kwalitatieve snoeischaren en zagen. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen met veel variatie in handvaten, vertandingen, lengtes en vormen. Waarvoor u het gereedschap wilt gebruiken, bepaald watvoor zaag u nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld takken op hoogte wilt zagen, is een rond zaagblad makkelijker te hanteren dan een recht blad, welke op zijn beurt geschikter is voor werken op ooghoogte. Daarnaast zijn er verschillende soorten zaagbladen verkrijgbaar welke in diverse variaties uitgevoerd zijn.


Stokzagen

Voor professioneel gebruik en het zagen van takken op hoogtes waar een reguliere snoeizaag niet bij kan, leveren we ook stokzagen en telescopische zagen. Deze zijn voorzien van een lange steel, welke al dan niet in hoogte verstelbaar is. Natuurlijk zijn ook deze zaagbladen in verschillende uitvoeringen verkijgbaar, voor het beste resultaat met minimale inspanning. 
Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?