Tuin en park

Toebehoren

Voor al uw tuin en park toebehoren kunt u bij ons terecht. Denk aan hulpmiddelen, beschermingsmiddelen, opbergoplossingen en onderdelen. 
Ons aanbod stopt niet alleen bij gereedschap. Natuurlijk is het ook belangrijk dat u veilig en prettig en lang met uw machines kunt werken. Daarom bieden we verschillende accesoires en toebehoren aan.


Comfort en veligheid

Machines kunnen soms zwaar zijn en daardoor moeilijk te hanteren. Dit is niet alleen vervelend om mee te werken, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor harnassen en veiligheidsmiddelen zoals brillen, handschoenen, zaagbroeken en helmen. 


Brandstof en olie

Voor het behoud van uw machine raden wij altijd aan om de juiste brandstof en smeermiddelen te gebruiken. Daarom voeren wij het complete assortiment van Aspen en Agealube. Hiermee bent u verzekerd van de beste middelen voor het behoud van uw machines.


Onderdelen

Of u zelf aan de slag gaat of uw machine bij ons laat onderhouden/repareren, wij beschikken over een groot aantal leveranciers waarbij wij onderdelen en toebehoren kunnen bestellen. Vrijwel alles is verkrijgbaar en bij vragen adviseren we graag.
Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?