Over TD Noord

Welkom bij TD Noord! Wij zijn Hielke en Annika de Vries. Samen runnen wij TD Noord: de tuin en park specialist van het noorden! 

Na een aantal jaar als onderhoudsmonteur te hebben gewerkt, koos Hielke er in 2021 voor om zelf een bedrijf te starten vanuit zijn passie voor tuin en park techniek. We boden reparaties en onderhoud aan, verkochten machines en onderdelen, en in een jaar tijd mochten we een mooie klantenkring opbouwen. Naast klantenwerk startten we ook een webshop: TD parts, waaruit we onderdelen in heel Nederland leveren. We groeiden zodanig, dat we de zaak niet meer in Nes konden onderbrengen en zijn daarom kortgeleden verhuisd.Sinds eind 2022 zijn we gevestigd in Oosternijkerk, aan ’t Oogh 20. Hier hebben we een werkplaats, showroom, kantoor en magazijn gerealiseerd. Vanuit dit pand kunnen we makkelijker reparaties uitvoeren, meer onderdelen uit voorraad leveren en hebben we de ruimte om ons assortiment in de showroom aan u demonstreren. U vindt bij ons onder andere EGO powerplus tools, GTM professional machines, houtklovers, Agealube, Aspen en allerlei onderdelen en toebehoren.Maar onze passie stopt niet bij tuin en park. Ook duurzame techniek is een van onze specialiteiten. We bieden zonneboiler systemen aan die gasverbruik van huishoudens en bedrijven aanzienlijk kan verminderen of met een hybride oplossing zelfs kan uitsluiten. Deze systemen installeren we door heel Nederland en bij allerlei verschillende soorten klanten en situaties.

We ontvangen u graag eens in onze werkplaats en showroom voor al uw reparaties, onderhoud en advies over tuin en park techniek! Zien we u snel?

Groeten TD Noord

Hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen we u helpen?